CAFFE PERFETTO No 25.Italiano Venticinque

Czytaj więcej: CAFFE PERFETTO No 25. Italiano Venticinque

Melasa, karmel i dojrzałe owoce.

Mieszanka aromatycznej arabiki z Etiopii oraz słodkiej i delikatnej Brazylii, połączona z intensywnym smakiem wysoko kofeinowej robusty zapewnia tradycyjny charakter włoskiego Espresso. W filiżance odczuwamy mocny i intensywny smak nasycony nutami melasy, karmelu i dojrzałych owoców. Jest to kawa dla zdecydowanych, którzy poszukują mocnej, pikantnej i wytrawnej filiżanki kawy. Kawa świeżo palona wg tradycyjnego procesu wolnego wypalania „slow roast”, schładzana wyłącznie strumieniem powietrza.

Rodzaj mieszanki: 40 % Arabika i 60 % Robusta.

Opakowanie: 1000 g

OPIS
Rodzaj kawy: palona, ziarnista
Ocena Jakości: PREMIUM
Intensywność: wyrazista
Kwasowość: średnia
Nuty smakowe: melasa i dojrzałe owoce
Stopień palenia: średni
Przeznaczenie: ekspres ciśnieniowy